Vijftiger uit Turnhout veroordeeld tot 4 jaar cel voor verkrachting poetsvrouw

De correctionele rechtbank in Turnhout heeft een vijftiger veroordeeld tot een effectieve gevangenisstraf van 4 jaar. De man heeft zijn poetsvrouw verkracht en was voor de feiten ook al handtastelijk geweest. 

Een vijftiger uit Turnhout is door de correctionele rechtbank veroordeeld tot 4 jaar cel omdat hij zijn poetsvrouw had verkracht. De feiten dateren van november vorig jaar, toen het slachtoffer via een dienstenchequebedrijf bij de man ging poetsen.

Op de dag van de feiten was het de vierde keer dat de vrouw bij de dader ging werken. De eerste keren was hij ook al handtastelijk geweest, maar de vrouw ging terug omdat ze haar job vreesde te verliezen. Nog dezelfde dag legde ze een verklaring af bij de politie. Op haar bovenarmen en in haar hals werden blauwe plekken vastgesteld. 

Meest gelezen