RAPHA is MNM Rising Star 2020: strafste nieuw muzikaal talent in Vlaanderen

De MNM Rising Star van 2020 is RAPHA. Uit honderden inzendingen van luisteraars hebben een jury van jongerenzender MNM, en uiteindelijk de luisteraars,  voor de vierde keer hét strafste nieuwe muzikaal talent gekozen. RAPHA, alias de 18-jarige Rapha Kuabe Atekaze uit Hove, haalde het in de finale van Juul en Maude. Ze volgt zo Chapter Two op als vierde MNM Rising Star en zal dus nog vaker te horen zijn op MNM.

RAPHA is de MNM Rising Star 2020. Voor de vierde keer konden luisteraars van jongerenzender MNM hun keuze inzenden voor de zoektocht naar hét strafste nieuw muzikaal talent in Vlaanderen. 

Een MNM-jury koos eerst drie finalisten uit honderden inzendingen. JUUL, MAUDE en RAPHA namen het tegen elkaar op in een bloedstollende finale waarbij ze midden in het Sportpaleis een cover brachten. 

Naast de beoordeling van een professionele jury met onder andere Regi konden de MNM-luisteraars sinds woensdagavond stemmen op hun favoriet. RAPHA ging lopen met de titel en volgt zo Chapter Two op als vierde MNM Rising Star.  Ze zal dus nog vaker te horen zijn op MNM.

RAPHA is de artiestennaam van Rapha Kuabe Atekaze, ze is 18 jaar en komt uit Hove. Rapha studeert Media en Entertainment Business. Ze werd voor Rising Star ingeschreven door een vriendin. Als tiener volgde ze een musicalopleiding maar ze stond nog nooit alleen op een podium. Dankzij Rising Star stond ze voor haar eerste optreden meteen op het podium van het Sportpaleis.

Dit is een kans waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou krijgen. Dit is echt een droom die uitkomt.

Rapha

Rapha zelf kan haar geluk niet op: ""Ik ben super blij dat ik dit heb gewonnen! Dit is een kans waarvan ik nooit had gedacht dat ik die zou krijgen. Ik wil iedereen bedanken die op mij heeft gestemd en zeker ook mijn vrienden en familie, zonder hen zou ik hier niet staan. Zelf kan ik het nog steeds niet geloven puur omdat ik het niet had verwacht. Ik ben erg benieuwd naar dit nieuw avontuur vol nieuwe ervaringen. Dit is echt een droom die uitkomt."

Meest gelezen