Wie heeft gestolen aanhangwagen van Davy in Sint-Pieters-Leeuw gezien?: "500 euro beloning voor gouden tip"

De aanhangwagen van Davy Van Hoegaerden is op klaarlichte dag gestolen in Sint-Pieters-Leeuw. Het is een omgebouwde aanhangwagen, speciaal voor het transport van racemotoren. Wie Davy naar de dieven kan leiden, krijgt een beloning van 500 euro. 

"Met die aanhangwagen vervoeren we onze racemotoren waarmee we naar het circuit gaan", vertelt Davy. "Op de aanhangwagen staat ons logo van Ultimate Bike Service. Voor ons heeft die veel waarde. We hebben de hele aanhangwagen zelf omgebouwd en uitgerust met klemmen en riemen om de motoren vast te zetten. Er lagen ook nog helmen en laarzen in, achteraf bekeken hadden we die er beter uitgehaald." 

Diefstal op klaarlichte dag

De aanhangwagen is woensdag overdag gestolen. De wagen stond achter een huis onder een carport en was zelfs moeilijk te zien van op straat. "De aanhangwagen stond geparkeerd bij mijn beste kameraad in Sint-Pieters-Leeuw", zegt Davy. "De dieven hebben eerst een poort opengedaan en dan moeten ze de aanhangwagen met de hand tot op straat geduwd hebben."

Gouden tip

Davy heeft ondertussen al een paar tips gekregen, maar die hebben nog niks opgeleverd. "Iemand heeft de wagen gezien op de ring richting Vilvoorde. Maar we weten niet of dat klopt. En het zou natuurlijk ook kunnen dat de dieven ondertussen al lang in Nederland zijn." Wie een gouden tip heeft, krijgt van Davy een beloning van 500 euro. 

Meest gelezen