Radio 2

Theaterzaal loopt leeg tijdens optreden Wouter Deprez door nachtklok: “Op het einde speelde hij als een wervelwind”

Gisterenavond liep een try-outvoorstelling van Wouter Deprez in Stasegem vreemd af. Omdat iedereen voor middernacht moest thuis zijn, eindigde het optreden met lege plekken in de zaal.

Een West-Vlaamse luisteraar vertelde het verhaal aan Radio 2. “De show startte om 20.30 uur. Er waren meerdere artiesten. De timing was uitgelopen. Deprez startte daardoor pas om 22.30 uur”, vertelt Patrick Baeckelandt uit Heule bij Kortrijk.

“Rond 23.15 uur was de helft van de zaal al leeg. Je zag het ook aan zijn optreden. Hij zat er duidelijk mee verveeld. De laatste 20 minuten ging hij door zijn show als een wervelwind. Maar het was goed hoor, zeker een aanrader”, zegt Baeckelandt.

Toch te laat thuis

Baeckelandt was vertrokken om 23.50 uur en dacht zeker op tijd thuis te zijn. “Van Stasegem naar Heule is niet zo ver. Maar ik stond stil aan een spooroverweg. Er stond een werfwagon op vast. We zijn dus pas na middernacht, tegen de regels, thuis beland”, grinnikt hij.

Meest gelezen