OPROEP: Heb je het moeilijk door de coronacrisis? Laat het ons weten

Ons onderzoeksmagazine "Pano" denkt aan een reportage over de impact van de strenge coronamaatregelen. Bij mensen die psychisch kwetsbaar zijn, maar ook bij ondernemers,  jongeren of andere groepen. Wil jij ons je verhaal vertellen? Laat het ons weten.

Voel je je door de maatregelen die de epidemie moeten indijken eenzaam, angstig of depressief? Ben je sociaal geïsoleerd, ben je in financiële moeilijkheden gekomen, je werk kwijtgeraakt of net overbelast en wil je daarover praten? Stuur dan gerust een mail met je verhaal naar pano@een.be.

Weet wel: het is nog niet zeker dat er een reportage komt, we werken aan heel veel ideeën, deze oproep is ook een graadmeter. Dank aan iedereen die zich de moeite getroost om ons te antwoorden.

Meest gelezen