Het gerucht is bevestigd: zangeressen Angèle en Dua Lipa werken aan "iets wat er binnenkort aankomt"

Het deed al een tijdje de ronde op sociale media, maar nu heeft zangeres Angèle (25) zelf bevestigd dat ze gaat samenwerken met de Britse zangeres Dua Lipa (24). Angèle laat met een foto van hen beiden op Instagram weten "dat er binnenkort iets zit aan te komen". En Dua Lipa heeft op haar beurt een gelijkaardige foto gedeeld op sociale media.

In een mix van Frans en Engels deelt Angèle de niet mis te verstane boodschap "I think quelque chose is coming bientôt with Dua Lipa". Dua Lipa post een gelijkaardige foto van hen beiden uit de dezelfde fotoshoot, zonder veel tekst bij, al wordt Angèle er wel in getagd.

Er waren enkele tekenen dat de Angèle en de Brits-Kosovaarse popster bij elkaar op de radar stonden. Dua Lipa volgt Angèle al een tijdje via sociale media: dat was de volgers van beide zangeressen al opgevallen. Recent zijn ze samen gespot in Londen, tijdens opnames van een videoclip. Foto's daarvan werden verspreid via verschillende sociale mediaprofielen. Beide zangeressen dragen dezelfde outfit op de set, als op de foto's waarmee ze hun samenwerking bekendmaken.

Wat de zangeressen precies van plan zijn, maken ze nog niet bekend. Maar het is wel geweten dat Dua Lipa op 6 november haar meest recente album "Future nostalgia" uitbrengt voor de Franse markt. De Britse popster lanceerde die plaat eind maart, in volle coronacrisis. Wat toen een gewaagde zet leek, bleek een groot succes, zeker online en op streamingplatformen. En dat wil Dua Lipa op de Franse markt graag overdoen.

Op de nieuwe editie van "Future nostalgia" zullen remixen van bestaande nummers staan, en duetten met Franstalige artiesten, voor wie ze Angèle onder de arm heeft genomen. Volgens Franse media hebben de zangeressen iets nieuws ingeblikt, en geen herwerkte versie van een van Dua Lipa's nummers. De Brusselse singer-songwriter woont nu al een tijdje in Parijs en is razend populair in Frankrijk. En Dua Lipa is de laatste jaren ook bezig aan een blitzcarrière. De fans van beide zangeressen reageren op sociale media alvast bijzonder enthousiast op hun samenwerking.

Meest gelezen