Foto: Facebook Politie Antwerpen

Antwerpse politie neemt 190 flessen en 10.000 ballonnen lachgas in beslag 

Bij een controle op een parking op Linkeroever heeft de Antwerpse politie 190 flessen en 10.000 ballonnen lachgas in beslag genomen. Vier betrokken personen konden geen geldige documenten voorleggen en kregen een boete. 

De Antwerpse politie heeft bij een controle op Linkeroever 190 flessen lachgas in beslag genomen. Dat gebeurde op een parking aan de Gloriantlaan. Vier mensen waren er in de weer met de flessen, die in totaal goed zijn voor zo'n 570 liter lachgas. In twee auto's lagen naast de flessen ook nog 10.000 ballonnen. 

Sinds eind vorig jaar is het verboden in Antwerpen om lachgas te verkopen of te bezitten. De betrokken personen konden geen geldige documenten voorleggen en kregen daarom een boete. 

Het is de laatste jaren steeds populairder bij jongeren om in een roes te komen, maar dat is niet zonder gevaar voor de gezondheid en de omgeving.

Meest gelezen