Vzw uit Torhout schenkt 100 wenskaarten aan palliatieve zorg in Roeselare voor de Warmste Week

Vzw Thaismiles uit Torhout schenkt 100 zelfgemaakte wenskaarten aan vzw De Mantel in Roeselare, voor de Warmste Week. De schenking komt er na een oproep op Radio 2 West-Vlaanderen. "In moeilijke tijden moet de ene vzw ook de andere steunen", vindt Heidi van Thaismiles.

"Wij zoeken creatieve enthousiastelingen die warme wenskaarten willen maken." Zo klonk de oproep van Vanessa Schoonbaert van vzw De Mantel, deze ochtend in Start Je Dag op Radio 2 West-Vlaanderen. "Je mag ze met de hand versieren, ontwerpen met de computer, het maakt niet uit. Maar wij willen graag mooie wenskaarten met een steunende boodschap voor onze palliatieve patiënten." 

En die oproep werd meteen beantwoord. Via de Radio 2-app liet Heidi Ramault weten dat ze 100 wenskaarten wil schenken. "Onze vzw Thaismiles zet zich in voor verschillende projecten in Thailand. Wij maken wenskaarten en verkopen die normaal gezien ten voordele van onze projecten. Maar in moeilijke tijden moet de ene vzw ook de andere steunen."

Lees voort onder de foto.

De kaartjes zijn allemaal met de hand gemaakt. "Ik werk voor een reisbureau en ben nu tijdelijk werkloos. Ik heb dus voldoende tijd om mij in te zetten voor het goede doel!" zegt Heidi van Thaismiles.

Wil jij je ook inzetten voor het goede doel? Surf dan eens naar de website van de Warmste Week.

Meest gelezen