Bruce Springsteen tweet over Tony's Muziekhuis in Geel: "Een prachtige handgeschilderde etalage uit België"

De Amerikaanse rockzanger Bruce Springsteen heeft vannacht een foto op Twitter geplaatst van de etalage van Tony's Muziekhuis in Geel. Het raam is beschilderd met de titel van het nieuwe album van "The boss", en dat ging dus niet onopgemerkt voorbij. "Ik stond perplex", vertelt de enthousiaste eigenaar Tony Janssens bij Radio 2 Antwerpen. 

Voor Tony's Muziekhuis in Geel was het geen alledaagse ochtend. Eigenaar Tony Janssens werd wakker met een mailtje van een klant, die hem doorverwees naar het Twitteraccount van de Amerikaanse rockzanger Bruce Springsteen. Daarop pronkt sinds vannacht een foto van Tony's etalage.  "Een prachtig handgeschilderd raam in België", schreef "The Boss" er zelf bij.

 (Lees verder onder de foto)

De etalage van Tony's Muziekhuis is door "Straatletters" beschilderd met de titel van het nieuwe album van Bruce Springsteen. Die maakt deel uit van een wereldwijde promotiecampagne. In allerlei grootsteden staan er al reclameborden voor het album, maar ook Tony's muziekwinkel uit Geel werd gevraagd om reclame te maken door de etalage te beschilderen. "Ik dacht: waarom niet?", vertelt hij bij Radio 2 Antwerpen. "Ik vind het een grandioos album. Alles van Bruce Springsteen is altijd goed!" 

Vanochtend ontdekte Tony dat zijn etalage niet zomaar aan "The Boss" was voorbijgegaan. Iemand had de foto naar het management van Springsteen opgestuurd, en zo geschiedde. "Ik stond perplex", vertelt Tony enthousiast. "Onze etalage uit Geel staat tussen de foto's van billboards uit Sydney en New Jersey. Wauw!" 

Meest gelezen