Wat is dat zwarte bakje? En waarom draagt Paola haar handtas? 5 zaken die je niet wist over foto van Delphine en Albert

Het is een van dé foto's van het jaar: de afbeelding met prinses Delphine, haar vader koning Albert en koningin Paola tijdens hun eerste ontmoeting in kasteel Belvédère, de officiële woonplaats van Albert en Paola. Naast de hoofdpersonages zijn er nog heel wat andere opvallende dingen aan de foto. Wij lieten er royaltyjournalist Wim Dehandschutter op los. Hieronder vind je vijf opvallende details uitgelegd: van het zwarte bakje op de salontafel tot de handtas van Paola.

Beluister hier het gesprek met royaltyjournalist Wim Dehandschutter in "De wereld vandaag" (en bekijk de uitleg onder de audio):

Bekijk hier het gesprek met Wim Dehandschutter, royaltywatcher bij Het Nieuwsblad in "Vandaag":

Videospeler inladen...

Meest gelezen