"Efkes serieus": comedians motiveren Antwerpenaars om maatregelen te volgen

Vanaf vandaag verspreidt de stad Antwerpen enkele filmpjes waarin comedians de Antwerpenaars oproepen om de coronamaatregelen te blijven volgen. "Efkes serieus", luidt het initiatief. Alex Agnew, Kamal Kharmach, Soe Nsuki, William Boeva en Arbi El Ayachi roepen gezien de stijgende besmettingscijfers op om samen vol te houden. 

Vanaf vandaag verspreidt de stad Antwerpen verschillende filmpjes van comedians die de Antwerpenaars oproepen om de coronamaatregelen te blijven volgen. Dat doen ze omdat de besmettingscijfers blijven stijgen en de maatregelen weer strenger worden. De motivatie om die regels te volgen, is niet meer bij iedereen even groot. De comedians roepen daarom op om vol te houden. 

Het coronavirus is niet weg en het is echt niet om mee te lachen

In de filmpjes verschijnen Alex Agnew, Kamal Kharmach, Soe Nsuki, William Boeva en Arbi El Ayachi met een belangrijke boodschap. "Efkes serieus", want de situatie is niet om mee te lachen. "Het coronavirus is niet weg en het is echt niet om mee te lachen. Het blijft even serieus, je moet je houden aan de maatregelen. Doe dat voor jou, doe dat voor je grootouders", zo klinkt het. Op een dus serieuze, maar toch ludieke wijze roepen de comedians op om samen door te zetten. Het initiatief past binnen de bredere campagne van de stad Antwerpen "#samentegencorona". 

Meest gelezen