Foto: Facebook Zemst Leeft

Vrijend koppel dat gefilmd werd door wildcamera's in Zemst schenkt jager pralines: "Mijn lippen zijn verzegeld"

Een jager uit Zemst heeft gisteren een doos pralines in zijn achtertuin gevonden. Hij kreeg die hoogstwaarschijnlijk van het vrijend koppel dat de jongste tijd door zijn wildcamera's werd geregistreerd. "Ik ga voorgoed zwijgen", laat de man nu op Facebook weten. 

Begin deze week verscheen er een opmerkelijke oproep op Facebook. Een jager uit Zemst vroeg er een koppel om op zoek te gaan naar een ander werkterrein. De wildcamera's van de man registreerden namelijk stomende vrijpartijen met heel wat details. De man beloofde het koppel om de beelden niet wereldkundig te maken al maakte hij duidelijk dat een doos pralines daarbij kon helpen. 

My lips are sealed, bedankt! 

En kijk, gisteren vond de jager een doos pralines hangend aan de geliefde boom van het koppel. Op Facebook liet hij weten heel tevreden te zijn met de vondst. "Het internationale bereik heeft doel getroffen, er is iemand in deze COVID-19-tijden speciaal naar de winkel geweest. En als er vergif op zit is het nu toch al te laat en sterf ik een gelukkige dood. My lips are sealed, bedankt!"

De vraag is nu nog maar of het koppel voorgoed wegblijft of dat het zijn bijzondere plaatsje af en toe toch nog eens zal opzoeken. 

Foto: Facebook Zemst Leeft

Meest gelezen