Radio 2

Uitbaters brasserie Flandria vangen bot bij Raad van State: "Restaurants en cafés blijven gesloten"

De uitbaters van brasserie Flandria uit Roeselare zijn er niet in geslaagd om de cafés en restaurants weer open te krijgen. Ze waren vorige week naar de Raad van State gestapt. Ze wilden dat die rechtbank de verplichte sluiting voor cafés en restaurants zou schorsen, maar de Raad van State wijst dat nu af. 

De uitbaters van de brasserie uit Roeselare waren het niet eens met de beslissing dat cafés en restaurants een maand lang de deuren moeten sluiten. Daarom stapten ze vorige week ze naar de Raad van State. Daar kregen ze een negatief antwoord: restaurants en cafés blijven gesloten.

De uitbaters vrezen dat de cafés en restaurants nog lang dicht zullen blijven, misschien zelfs tot het einde van het jaar.

Meest gelezen