Radio 2

"Superman" komt ramen wassen bij VZW Bindkracht in Landen

Glazenwasser Christophe Stockmans is vanmorgen helemaal gratis de ramen gaan wassen van de Bindkracht-villa, een huis voor mensen met een mentale beperking in Landen. Christophe deed dat verkleed als superman.

Opvallend beeld vanmorgen in Landen: glazenwasser Christophe Stockmans kwam verkleed als Superman de ramen wassen van de Bindkracht-villa. Dat is een huis waar mensen met een mentale beperking verblijven. 

De glimlach op hun gezicht, dat is waar ik dit voor doe
glazenwasser Christophe

"Ik wil in deze donkere periode een lichtpuntje brengen. De glimlach op hun gezicht, dat is waar ik dit voor doe. Ik woon zelf in Landen en wilde iets concreet doen voor het goede doel. Ik heb speciaal hiervoor mijn agenda op vrijdagvoormiddag vrij gehouden", vertelt Christophe.

Christophe heeft een bijzondere reden om dit te doen:  "Ik had vroeger ook een petekind met een mentale beperking. Wij hadden een heel nauwe band, en daarom koos ik voor de villa van Bindkracht."  

Meest gelezen