Zo koortsig klinkt "Fever" van Angèle en Dua Lipa

De gemeenschappelijke single van de Belgische Angèle en de Brits-Kosovaarse Dua Lipa is uit. In het Engels en het Frans met een stevige knipoog naar de coronacrisis.

Als dat niet verdacht klinkt, die eerste zin, in deze gevaarlijke tijden: "I’ve got a fever, can you check? De Belgische zangeres Angèle (24) en haar Britse wereldberoemde collega Dua Lipa (25), van Kosovaarse afkomst, hebben hun samenwerking op de wereld losgelaten. Frans en Engels zijn slim gemixt in een dansbaar, wat latin klinkend nummer. Luister hier naar "Fever" (de echte videoclip wordt pas later verspreid):

De samenwerking hing al een poos in de lucht. Recent waren Angèle en Dua Lipa samen gezien in Londen, tijdens opnames van een videoclip.  Op de nieuwe plaat van Dua Lipa "Club Future nostalgia" staan remixen van bestaande nummers en duetten met Franstalige artiesten, onder meer dus Angèle.  

Meest gelezen