Kevin Maquoi

Grote vlam voor Warmste Week in Diepenbeek: “We wilden iets unieks maken”

In Diepenbeek kan je bij het huis van Kevin Maquoi een grote vlam terugvinden in de voortuin. Hij maakte de vlam voor onze Warmste Week actie.

Kevin Maquoi uit Diepenbeek maakte voor de Warmste Week een impressionante vlam. Het idee kwam er na een oproep vanuit de buurt, zegt hij: “De buurt wilde de kerstverlichting dit jaar iets eerder buitenhangen om het allemaal wat warmer te maken en dat vonden we een mooi initiatief. Als hobby maken we meubels dus wilden we eigenlijk iets unieks maken. Zo kwamen we uiteindelijk op het idee om een grote kaars te maken in de vorm van het logo van de Warmste Week. We werkten ook met licht in de vlam dus ’s avonds lijkt het nu alsof de kaars brandt.”

Op Facebook plaatste Kevin Maquoi een foto van zijn grote vlam uit metaal voor de Warmste Week. Ook in de groep “Ge zijt van Diepenbeek als ge..” zette hij het bericht. Veel mensen reageerden daarop en het werd duidelijk dat het wel in de smaak viel. “Het heeft ons zondag eigenlijk maar 3 uur gekost om het werk te maken, maar ik ben zelf ook heel tevreden met het resultaat. Ik hoop dat ik andere mensen heb kunnen motiveren om ook iets voor de Warmste Week te doen”, besluit Kevin.

Meest gelezen