Steractrice Jessica Chastain tweet over dood Ward Verrijcken: "Het maakt me triest, hij was altijd zo aardig"

De Amerikaanse steractrice Jessica Chastain heeft via Twitter gereageerd op de dood van VRT NWS-filmjournalist Ward Verrijcken. "Hij was altijd zo aardig voor iedereen. Ik stuur zijn familie en vrienden veel liefde." 

Niet alleen in ons land regent het reacties vol ongeloof op het overlijden van Ward Verrijcken gisteren, ook in het buitenland gaat zijn dood niet onopgemerkt voorbij. Zo heeft de Amerikaanse topactrice Jessica Chastain via Twitter haar medeleven betuigd met zijn familie en vrienden.

Het was de Franstalige filmjournalist Joëlle Lehrer die haar gisteren eveneens via Twitter op de hoogte bracht. "Beste Jessica, sorry voor dit nieuws, maar je favoriete tv-journalist uit België, Ward Verrijcken, die altijd Belgische chocolade voor je meebracht bij elk interview, is dit weekend overleden", schreef Lehrer. "Kun je hem alsjeblief wat liefde sturen? Hij zal worden gemist."

"Oh, dit maakt me triest", antwoordt Chastain vandaag. "Ward was altijd zo aardig voor iedereen. Ik stuur zijn familie en vrienden veel liefde."

Bekijk hier een fragment uit een vrolijk gesprek dat Ward Verrijcken in 2014 met Jessica Chastain had. "Ik hou van je energie, ik heb die nodig, mijn vriend", zegt ze hem (lees voort onder de video):

Videospeler inladen...

Chastain speelde mee in succesvolle of gewaardeerde films als "The tree of life" van Terrence Malick (2011), "The help" van Tate Taylor (2011), "Zero dark thirty" van Kathryn Bigelow (2012), "Interstellar" van Christopher Nolan (2014), "The martian" van Ridley Scott (2015) en "Molly's game" van Aaron Sorkin (2017). 

Voor haar rol in "Zero dark thirty" won ze een Golden Globe voor beste actrice in een dramafilm en kreeg ze een Oscarnominatie voor beste actrice. Ook voor "The help" kreeg ze een Oscarnominatie, in de categorie beste actrice in een bijrol.

Bekijk hier een gesprek dat Ward Verrijcken in 2017 met Jessica Chastain en Aaron Sorkin had:

Videospeler inladen...

Meest gelezen