Ecowerf.be

Herbruikbare goederen tijdelijk niet meer welkom op recyclageparken Ecowerf

Voorlopig kan je herbruikbare goederen zoals speelgoed, textiel of meubels een tijdje niet meer naar de recyclageparken van de Oost-Brabantse afvalverwerker Ecowerf brengen. De Kringwinkels Hageland en Vites, die de spullen normaal gezien ophalen, hebben omwille van de coronalockdown hun inzamelpunten tijdelijk gesloten.

"Alles wat nog kan verkocht worden en je normaal gezien naar de Kringwinkel zou brengen, kan hier nu even niet terecht", zegt Gerty Claeys van Ecowerf. "En dat voor minstens zes weken."

De containerparken zelf blijven intussen wel gewoon open. Er mag steeds slechts een bepaald aantal bezoekers tegelijk binnen. Ecowerf raadt ook aan om enkel naar het recyclagepark te komen wanneer het echt nodig is.

Meest gelezen