Radio 2

Cafébaas uit Bredene opent openbaar toilet in gesloten café: "Zo kan ik mijn klanten op een veilige manier blijven zien"

Een cafébaas uit Bredene heeft een ludieke manier gevonden om zijn klanten tijdens de lockdown toch niet helemaal te moeten missen. Hij heeft in zijn gesloten café een openbaar toilet geopend, helemaal in de sfeer van halloween. Zo kan hij de klanten die passeren toch op een coronaveilige manier zien.

Café De Zeemeeuw in Bredene ligt op een drukke wandel- en fietsroute. "Dat openbaar toilet is dus handig voor wie dringend even moet", zegt cafébaas Robby Verlee. "Een hele dag in onze zetel zitten? Dat is niets voor ons. Daarom hebben we onze toiletten versierd. Zo geven we de mensen de gelegenheid om van 10.00 uur 's morgens tot 17.00 uur 's middags naar een gezellig toilet te gaan."

De gemeente Bredene steunt het initiatief en heeft zelfs pijltjes geplaatst naar het toilet.

Meest gelezen