De Ster in Sint-Niklaas beperkt aantal bezoekers

Het is best druk in De Ster in Sint-Niklaas. Met het mooie herfstweer zakken nogal wat mensen af naar het recreatiedomein. Om het coronaveilig te houden wordt het aantal bezoekers net als in de zomer gelimiteerd. 

De voorbije dagen kwamen al veel mensen naar De Ster en ook de volgende dagen wordt er veel volk verwacht. "Daarom gaan we 1 ingang en een parking afsluiten", zegt Directeur Pieter Debaets. "En als het nodig is, kunnen we dan de toegang  helemaal afsluiten. Op het terrein lopen onze mensen rond om een oogje in het zeil te houden. Als het dan te druk wordt in de speeltuin, kunnen die aangeven dat het tijd wordt om de toegang af te sluiten."

Wie naar De Ster wil, consulteert vooraf best eens op de facebookpagina van het domein om te kijken of er nog plaats is.  

Meest gelezen