Mislukte plofkraak bij bpost in Ekeren: geen spoor van de daders

Afgelopen nacht hebben twee mannen geprobeerd een plofkraak te plegen aan een kantoor van bpost in Ekeren. Toen het alarm afging, vluchtten ze weg zonder buit. Er is van hen nog geen spoor. 

Afgelopen nacht, rond half 4, is er geprobeerd om een plofkraak te plegen in Ekeren. De daders forceerden de toegangsdeur van een bpost kantoor aan de Blarenstraat. Daarna hebben ze geprobeerd om een paneel van een automaat te forceren. Toen het alarm van het kantoor afging, zijn de daders zonder buit weggevlucht. Er was dus ook geen sprake van een ontploffing.

Het gerechterlijk labo en de ontmijningsdienst DOVO kwamen vanochtend ter plaatse om de nodige vaststellingen te doen. Uit de camerabeelden blijkt dat het om twee mannen ging. Er is van hen voorlopig nog geen spoor. 

Meest gelezen