Personeel van buurtsupermarkten krijgt een hart onder de riem van de klanten

Het personeel van twee buurtsupermarkten in Limburg is vanmorgen verrast met een klein feestje. Dat was opgezet door Buurtsuper.be om het winkelpersoneel in deze moeilijke tijd een hart onder de riem te steken.

Het personeel in de supermarkten is altijd blijven doorwerken tijdens de coronacrisis en ook nu nog trouwens, en dat niet altijd in de makkelijkste omstandigheden. Daarom was er een actie van UNIZO-dochterorganisatie Buurtsuper.be, die zich bezig houdt met de zelfstandige supermarkten. Dat zijn vooral de kleinere buurtsupermarkten. Hun klanten konden de afgelopen maanden hun waardering laten blijken op een website. 

Een superteamlied

Bijna 40.000 mensen hebben dat gedaan en in elke categorie is nu een winnaar gevierd. In Heusden-Zolder was dat Alvo B2 en in Meldert, in Lummen, de Spar Express. De medewerkers werden vanmorgen op een klein optreden getrakteerd door zanger-componist Luc Schuit die een ‘superteamlied’ had gemaakt. Dat werd uiteraard luidkeels meegezongen. Later krijgen ze met zijn allen nog een personeelsfeest aangeboden. In het totaal zijn 6 buurtsupermarkten bekroond.

Meest gelezen