Hevige brand veroorzaakt schade aan drie rijhuizen in Tisselt

In Tisselt, bij Willebroek, heeft een zware uitslaande brand schade veroorzaakt aan drie rijhuizen. De brand ontstond in één rijhuis, vermoedelijk in de keuken en sloeg over naar de twee aanpalende woningen. Alle bewoners waren thuis, maar niemand raakte gewond.

De brand ontstond donderdagavond rond 20.30 uur in een rijhuis aan de Spinstraat in Tisselt, bij Willbroek. Toen de brandweer aankwam, stond het  gelijkvloers al in lichterlaaie.

Niemand gewond

De brand sloeg over naar twee aanpalende huizen. Die liepen vooral veel rookschade op. Het huis waar de brand ontstond, is volledig verwoest, ook de andere twee woningen zijn onbewoonbaar. De bewoners waren thuis, maar konden op tijd vluchten. Ze waren in shock. Niemand raakte gewond.

Hoe het vuur ontstond, is nog niet bekend. De brand begon wellicht op het gelijkvloers, vermoedelijk in de keuken.

Meest gelezen