© W. Pattyn - creative.belgaimage.be

Zonnig en zacht herfstweekend op komst, met temperaturen tot 16 graden

Het belooft een prachtig herfstweekend te worden. Vandaag schommelen de maxima nog tussen 8 en 13 graden, morgen en de volgende dagen krijgen we heel zacht weer, met temperaturen tot 16 graden. Ideaal weer om een stevige herfstwandeling te maken. 

Vanmorgen was er hier en daar nog wat ochtendgrijs, maar het weer belooft vandaag vaak zonnig te worden, al kunnen er af en toe wel wat meer wolkenvelden. De maxima schommelen tussen 8 en 13 graden en er staat een zwakke tot matige wind uit het oosten. Of zoals weerman Frank Deboosere tweet: ideaal wandel- of fietsweer.

Morgen belooft het een prachtige herfstdag te worden, met droog en zonnig weer. Met maxima van 12 tot 17 graden wordt het zeer zacht voor de tijd van het jaar. Hier en daar kan er een zwakke tot matige wind uit het zuidoosten. Zondag verwacht het KMI veel wolken en soms lichte regen, maar het blijft erg zacht, met maxima van 12 tot 16 graden. 

En ook komende week - de tweede week van de herfstvakantie - blijft het zacht, met temperaturen rond 15 graden. Hier en daar kan er wel een spat regen vallen. 

Bekijk hier het meest recente weerbericht: 

Deze video is niet meer beschikbaar. We beschikken momenteel niet over de rechten om deze video aan te bieden.

Meest gelezen