Videospeler inladen...

IN BEELD - Aanhangers Joe Biden massaal op straat om overwinning te vieren: "Dit is vrij ongezien"

Nu de Democraat Joe Biden de Amerikaanse presidentsverkiezingen heeft gewonnen, komen zijn aanhangers in verschillende staten massaal op straat, corona of niet. "Dit is vrij ongezien", zeggen onze Amerikakenners. Bekijk hier de beelden van de feestvierders. 

Een overzicht in video

Videospeler inladen...

"Sommige mensen hebben een halve dag in de auto gezeten om dit mee te maken", zegt Tom Van de Weghe in Delaware, de thuisstaat van Joe Biden. "Dat is toch vrij ongezien. Het heeft te maken met de opluchting na dagen wachten (het duurde lang eer de resultaten duidelijk waren, red.), maar ook het einde van vier jaar Trump. Iemand zei mij dat hij wakker wordt uit een nachtmerrie."

Videospeler inladen...

New York

Afp
Afp

Washington

AFP or licensors
AFP or licensors
AFP or licensors

Miami

AFP or licensors
AFP or licensors

Pennsylvania

Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved
Copyright 2020 The Associated Press. All rights reserved

Detroit

Copyright 2020 Associated Press

Delaware

AFP or licensors

Meest gelezen