© Image Press / KCS PRESSE

Koreaanse popband BTS domineert de Europe Music Awards: "We dragen dit op aan de fans, jullie verdienen dit"

De Koreaanse popband BTS is de grote winnaar van de Europe Music Awards van zender MTV. BTS ging naar huis met 4 prijzen, onder meer voor beste nummer ("Dynamite"), beste groep en grootste aanhang. BTS bedankte de toegewijde fans en droeg de prijzen aan hen op.

Er was dit jaar geen grootse live-show met publiek. De uitreiking en optredens gebeurden virtueel vanuit verschillende locaties in Europa. Lady Gaga werd bekroond als beste artiest. De jongens van BTS waren goed voor 4 awards. "Erg bedankt, we willen dit aan de fans opdragen in deze moeilijke tijden. Jullie verdienen het", klonk het.

Gastheer Little Mix pakte de prijs voor beste pop en DJ Khaled schitterde in de categorie beste video met "POPSTAR", waarin Drake en Justin Bieber te zien zijn. Maar ook Cardi B (beste hiphop) en Karol G (beste latin) waren bij de gelukkigen. 

Klik op deze link om de volledige lijst met winnaars te bekijken.

Meest gelezen