Verdachte van ongeval met vluchtmisdrijf in Riemst opgepakt

In de Monseigneur Kerkhofslaan in Val-Meer in Riemst werd zaterdagnamiddag een fietser langs achter aangereden door een autobestuurder en gewond achtergelaten in de berm. De politie heeft nu een verdachte opgepakt. Hij zou niet onder invloed van alcohol of drugs geweest zijn.  

De politie kon de vermoedelijke bestuurder die het ongeval veroorzaakte  traceren. Zijn voertuig en zijn aanhangwagen werden in beslag genomen, zijn rijbewijs is voor 15 dagen ingetrokken. De politie gaat uit van een spijtig ongeval.

Het slachtoffer, een 52-jarige Riemstenaar, werd zaterdagmiddag door een passant gevonden in de berm. Hij werd met een klaplong en gebroken ribben overgebracht naar het ziekenhuis. De toestand van het slachtoffer is intussen stabiel, meldt de politie. 

Meest gelezen