Foto: Radio 2

Verdacht overlijden van vrouw in Noorderwijk, parket start onderzoek

Het Antwerpse parket onderzoekt een verdacht overlijden van een vrouw van 59 jaar in Noorderwijk, bij Herentals. Het lichaam van de vrouw werd gisteren aangetroffen in haar woning. “Uit de eerste vaststellingen blijkt dat de vrouw met geweld om het leven is gebracht”, vertelt Lieselotte Claessens van het parket.

Momenteel wordt het verdacht overlijden nog onderzocht, vertelt Lieselotte Claessens. “Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord. Gisterenavond is het parket samen met de onderzoeksrechter, het labo, de wetsdokter, de federale en lokale politie ter plaatste gegaan om de juiste omstandigheden van het overlijden te onderzoeken."

"De omstandigheden en het motief zijn voorlopig nog niet duidelijk. Dat zal het verder onderzoek moeten uitwijzen", aldus Claessens. Er is momenteel nog niemand gearresteerd.

Meest gelezen