Zes gewonden bij ongeval met ambulance in Hasselt

Op het kruispunt Gouverneur Roppesingel met de Luikersteenweg in Hasselt heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een ambulance en een personenwagen. Van de zes personen die bij het ongeval betrokken waren liep iedereen verwondingen op. Eén van de gewonden verkeert in kritieke toestand.

De ambulance voerde op het moment van het ongeval een dringende medische verplaatsing uit en was met een patiënt op weg naar het Jessa Ziekenhuis. Omstreeks 14.30 uur kwam het tot een botsing tussen de ziekenwagen en een personenwagen.

Er raakten zes personen bij het ongeval betrokken, waarvan één iemand kritiek is. De patiënt die vervoerd werd door de ambulance liep door het ongeval lichte verwondingen op. Een verkeersdeskundige en een drone kwamen ter plaatse om de omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. De rijbaan was bijna drie uur lang versperd. 

Meest gelezen