2012 NBCUniversal, Inc.

Friends-acteur Matthew Perry: "Reünie naar begin maart verzet"

Friends-acteur Matthew Perry meldt dat er alsnog een reünie komt van de cast van de populaire tv-reeks. De opnames die normaal dit jaar zouden plaatsvinden, worden volgens “Chandler” verplaatst naar begin maart, volgend jaar.

“De Friends-reünie wordt verzet naar begin maart. Het ziet ernaar uit dat er een druk jaar zit aan te komen. En zo hebben we het graag”. Dat goede nieuws voor “Friends”-fans meldt Matthew Perry, Chandler in de reeks, op Twitter. Onduidelijk is of hij nu doelt op de opnames van de reünie-special of op de uitzenddatum ervan.

De cast van de immens populaire sitcom zou namelijk dit jaar al samenkomen. Niet om nieuwe afleveringen op te nemen, maar dus voor opnames van een tv-programma. Dat programma werd besteld door de streamingdienst HBO Max, die de rechten heeft om Friends online te streamen. 

De special was bedoeld voor de lancering van de dienst, eind mei. Maar die deadline werd niet gehaald. Door corona werden de opnames van de reüniespecial al ettelijke keren uitgesteld. Maar als het goed gaat, zou er dus in maart actie zijn.

Meest gelezen