Meer dan een uur vertraging richting Antwerpen op de E313 na ongeval met vrachtwagens

Op de E313 richting Antwerpen, ter hoogte van Herentals-Industrie, is vanochtend een zwaar ongeval gebeurd met een vrachtwagen die inreed op een file. Er geraakte niemand zwaargewond, wel is er 1 lichtgewonde. De ravage was groot en er was veel verkeershinder. Intussen kan het verkeer er weer vlot passeren. 

Op de E313 naar Antwerpen is vanmorgen rond half 11 ter hoogte van Herentals-Industrie een zware kop-staart-aanrijding gebeurd tussen 3 vrachtwagens. Een vrachtwagenbestuurder merkte de file die er stond door een eerder ongeval te laat op. De vrachtwagen is ingereden op de file en botste op twee voorliggers. 

Bij de botsing raakte slechts één bestuurder lichtgewond. Er was wel een grote ravage en de takeling heeft een hele tijd geduurd. Daardoor was er veel verkeershinder en stonden automobilisten op sommige plaatsen langer dan een uur in de file. Intussen is de snelweg vrijgemaakt en kan het verkeer er weer vlot passeren. 

Meest gelezen