Alexander Dumarey

Zullen onze kinderen nog sneeuw zien? En welke rol speelt waterdamp in de atmosfeer? Ontdek het in Planeet Frank

In Planeet Frank kan iedereen vragen stellen over de toekomst van weer en klimaat. En dat hebben jullie de voorbije weken en maanden volop gedaan. De mailbox van planeetfrank@vrt.be zit al goed vol. De klimaatveranderingen doen de gemoederen hoog oplaaien.  Sommige mensen panikeren. Anderen hechten maar weinig geloof aan de opwarming van de aarde.

Beluister deze aflevering van Planeet Frank hier:

Zo wil Kris weten of zijn kinderen nog sneeuw zullen zien. Paul vraagt zich af of de klimaatopwarming wel wordt veroorzaakt door de mens. En Boon is geïnteresseerd in de rol van waterdamp in onze atmosfeer.

Samen met andere deskundigen gaat Frank op zoek naar duidelijke antwoorden. De montage is van Christine Van Tichel.

Foto: Frank Deboosere

Heeft u zelf een vraag over het klimaat of het weer voor Frank? Dan kan u ze stellen via planeetfrank@vrt.be of via sociale media met #planeetfrank. Of u kan het formulier hieronder invullen.

Meest gelezen