Video player inladen...

Ontbijten met staatssecretaris Sammy Mahdi (CD&V): "Er komt een website met cijfers rond migratie, tegen fake news"

Een ontbijt, een politicus en een journalist: dat zijn de ingrediënten van het wekelijkse zaterdaginterview in "De ochtend" op Radio 1 van VRT NWS-journalist Michaël Van Droogenbroeck met een politicus die in de schijnwerpers staat of een cruciale rol speelt in de politiek. Een ontbijtgesprek over politiek, maar tegelijk ook "weg van de Wetstraat", met aandacht voor persoonlijke verhalen. Vandaag: Sammy Mahdi (CD&V), staatssecretaris Asiel en Migratie.

Bekijk hier het hele gesprek met Sammy Mahdi: 

Video player inladen...

Beluister hier het volledige gesprek met Sammy Mahdi:

Bekijk hieronder het verslag uit "Het Journaal":

Video player inladen...

Meest gelezen