De Strangers, met rechts Bob Van Staeyen

Stad Antwerpen opent online rouwregister voor Stranger Bob Van Staeyen

De stad Antwerpen opent maandag een online rouwregister voor Bob Van Staeyen. Van Staeyen was 1 van de 4 leden van de iconische Antwerpse muziekgroep "De Strangers".  Hij overleed afgelopen zaterdag op 84-jarige leeftijd.

"Het Antwerpse stadsbestuur betuigt zijn oprechte deelneming aan de familie, naaste kennissen en bandleden van de overleden muzikant Bob Van Staeyen, bekend van de Antwerpse band "De Strangers"", staat te lezen in een melding van de stad. 

Burgemeester Bart De Wever( N-VA) : “Stranger Bob is overleden... dat voelt voor mij echt als het einde van een tijdperk. Mijn diepste respect voor hem en medeleven voor de familie.”

De stad opent maandag een online rouwregister. Wie wil, zal zijn medeleven kunnen betuigen op de website van de stad Antwerpen. Rouwbetuigingen kunnen er neergeschreven worden tot en met de dag van de afscheidsplechtigheid.

Meest gelezen