Radio 2

Jogger steekt hondje dood in Waasmunster

Een jogger stak zaterdag in het voorbijlopen een hondje dood. Het hondje, een Jack Russell, liep los bij de eigenaar die er mee op wandel was. De jogger haalde plots een scherp voorwerp uit een tasje, stak de hond en liep door. Het dier overleefde de steek niet.

Een vrouw ging zaterdag in Waasmunster wandelen met haar baby, een vriendin en de hond Dribbel. De hond liep niet aan de leiband. Toen ze in de Donkerputstraat kwamen, waar de vrouw woont, kruisten ze een jogger. De hond liep langs de jogger een dreef uit op weg naar huis. De man nam een scherp voorwerp uit een heuptasje, stak al lopend de hond neer en liep verder. 

De Jack Russell werd vermoedelijk met een messteek in het hart getroffen. Hulp van een dierenarts mocht niet meer baten. De politie is nu op zoek naar de onbekende. Wie informatie heeft om de dader te identificeren, kan contact opnemen met de politie van de zone Hamme-Waasmunster.

kasto80

Meest gelezen