imageBROKER/Jochen Tack

Diamanthandelaars overvallen in hun huis in Vrasene

In Vrasene, bij Beveren, heeft gisterenavond een home-invasion plaatsgevonden. Enkele mannen drongen de woning van een echtpaar binnen. Een van de twee, de man, raakte lichtgewond bij het incident. Mogelijk gaat het om een afrekening binnen het drugsmilieu. 

Zondagavond rond 22 uur kregen de hulpdiensten een melding van een home-invasion. Vier of vijf mannen waren een huis binnengedrongen aan de Peperdam, de maatschappelijke zetel van een bedrijf dat in diamenten en juwelen handelt.  De daders overvielen het echtpaar en gingen daarbij gewelddadig tekeer. Ze bedreigden de man met een mes en gaven hem enkele rake klappen. Hij raakte lichtgewond.

Intussen blijkt dat het slachtoffer nog schulden had bij een of meerdere van de daders. Het is ook duidelijk dat de betrokkenen bij politie en gerecht bekend staan voor drugsfeiten. De politie onderzoekt de zaak nu verder. 

kasto80

Meest gelezen