foto: radio 2

Politie Mol zet helikopter in om weggelopen jongen uit jeugdinstelling op te sporen

De jongen van 15 liep deze namiddag weg uit een halfopen jeugdinstelling in Mol. De politie verloor hem uit het oog toen hij een bos inliep. Een speurhond en helikopter werden ingezet, maar zonder resultaat.

Rond drie uur deze namiddag, ontsnapte een jongen van 15 uit de halfopen jeugdinstelling De Markt in Mol. Een patrouille van de politie zat hem op de hielen toen hij plots het bos inliep en ze hem uit het oog verloor.

Er werd een perimeter rond het bos ingesteld en de politie startte een zoekactie met de hulp van een speurhond. Toen die ook niets vond, schakelden ze zelfs een helikopter in. Ook die kon de jongeman niet vinden. Rond half acht 's avonds werd de zoekactie stopgezet.

Meest gelezen