Teddyberen vervangen supporters bij Volleybalclub Haasrode

De volleybalclub van Haasrode zamelt teddyberen in om de tribune te vullen nu er geen toeschouwers toegelaten zijn. In plaats van supporters zitten er nu pluchen beren op de zitjes. Van zodra er opnieuw publiek is toegelaten, worden de knuffels aan een goed doel geschonken.

"Wij spelen met onze eerste ploeg in de hoogste afdeling", vertelt Roland Thonnon, manager van Volley Haasrode. "We vinden het triestig om voor een lege zaal te spelen.  Het is niet alleen jammer voor de spelers, ook voor de supporters die de wedstrijd online volgen. En dus willen we een warmere sfeer creëren door de tribune te vullen met beren en geschenken."

Goed doel

"We hebben een oproep gedaan om knuffels en pakjes naar onze volleybalclub te brengen, daar is heel veel respons op gekomen", zegt Roland Thonnon. "Mensen mogen trouwens nog altijd spullen binnenbrengen. Eind december brengen we alles naar een goed doel. Als je daar meer over wil weten, kan je terecht op de Facebookpagina van Volley Haasrode." 

Meest gelezen