Directie Taxi Verts niet onder de indruk van betoging taxichauffeurs

Het Brusselse taxibedrijf Taxi Verts is niet onder de indruk van de betoging van de zelfstandige taxichauffeurs vanmorgen. De chauffeurs eisen dat hun maandelijkse bijdrage aan het bedrijf wordt opgeschort nu ze minder werk hebben. 

In Vorst hebben zelfstandige taxichauffeurs vanmorgen betoogd. Zij rijden voor het Brusselse taxibedrijf Taxis Verts. Door de coronacrisis hebben zij nu veel minder werk maar ondertussen moeten ze hun bijdrage wel blijven betalen om voor Taxis Verts te mogen rijden. De vakbonden pleiten daarom voor een opschorting van de bijdragen, maar de directie wil volgens hen niet luisteren. 

Directeur Michel Courtois van Taxi Verts is duidelijk: "Chauffeurs die willen stoppen, kunnen de samenwerking meteen opschorten. Dus de keuze is duidelijk: ofwel doen ze verder en wij zorgen voor de juiste dienstverlening, waar kosten aan verbonden zijn. Ofwel stoppen ze en dan vallen alle kosten weg. Als ze voor ons blijven rijden, moeten ze die maandelijkse bijdrage blijven betalen. "

Meest gelezen