Belga

Politie Dilbeek legt lockdownfeestje stil: 13 mensen krijgen boete

In een huis in Dilbeek heeft de politie 13 mensen betrapt die samen een feestje aan het bouwen waren. Samen met de eigenaar van het huis, mogen ze een boete verwachten.

De politie kreeg afgelopen weekend een melding van een lockdownfeestje in een woning in de Devosstraat in Dilbeek. Toen de agenten het huis wilden binnen gaan, liepen de feestvierders naar de bovenste verdieping om zich daar te verspreiden en te verstoppen. De politie vond uiteindelijk 13 mensen terug die blijkbaar allemaal samenwerkten en hadden besloten om na het werk samen een pintje te drinken. Ze krijgen allemaal een boete van 250 euro. De eigenaar van het huis moet 750 euro ophoesten.

Diezelfde avond betrapte de politie van Dilbeek nog vijf mensen die samen in één wagen zaten op de parking van een dancing langs de Ninoofsesteenweg. Niemand van hen droeg een mondmasker. Ze kregen alle vijf een boete van 250 euro.

Meest gelezen