Afscheidsplechtigheid "Stranger" Bob Van Staeyen uitgesteld: "Zo kunnen De Strangers en eventueel de fans aanwezig zijn"

De afscheidsplechtigheid voor "Stranger" Bob Van Staeyen wordt nog even uitgesteld. De familie wil de begrafenis pas houden wanneer de coronamaatregelen versoepeld zijn. Zo kunnen meer personen de plechtigheid bijwonen. "Nu mogen er maar 15 mensen komen en kunnen De Strangers zelf niet eens aanwezig zijn", verklaart manager René Van Camp. 

De Strangers laten op Facebook weten dat de afscheidsplechtigheid voor Bob Van Staeyen wordt uitgesteld. Van Staeyen was 1 van de 4 iconische Antwerpse "Strangers" en overleed afgelopen zaterdag op 84-jarige leeftijd. Hij was al een tijd ziek. 

Van Staeyen wordt nu al gecremeerd, maar de familie wil het afscheid uitstellen totdat de coronamaatregelen versoepeld zijn. "Momenteel mogen maar 15 mensen de begrafenis bijwonen en kunnen De Strangers zelf dus niet aanwezig zijn", verklaart René Van Camp, manager van de groep. "Later kunnen zij de plechtigheid hopelijk wel bijwonen, en de fans eventueel ook." 

Meest gelezen