Appartement onbewoonbaar na brand in Beerse: geen gewonden, kat krijgt zuurstof

In Beerse is vanmorgen een brand ontstaan in een appartement aan de Pastoriestraat. De keuken is er uitgebrand en er is veel rookschade in de rest van het appartement, waardoor het appartement onbewoonbaar is. Er was een tienerdochter aanwezig, maar zij kon op tijd vluchten. Niemand geraakte gewond. Een kat kreeg wel extra zuurstof toegediend door de brandweer.

Rond 5.30 uur vanmorgen is er in residentie De Pastorie in Beerse een brand ontstaan op de tweede verdieping. De brand begon in de keuken en zorgde voor een grote rookontwikkeling in het hele appartement. De keuken is uitgebrand en het appartement is onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. 

In het appartement was een tienerdochter aanwezig, maar zij kon op tijd vluchten. De moeder was al naar haar werk vertrokken. De brandweer evacueerde de bewoners van de aansluitende appartementen en er raakte niemand gewond.

De brandweer redde ook 2 katten uit het appartement. Eén kat kreeg zuurstof toegediend door hulpverleners van de ziekenwagen en de brandweer. Ze moest voor verdere verzorging naar de dierenarts.

Er werden 2 katten gered uit het appartement. Eén daarvan kreeg extra zuurstof toegediend.

Meest gelezen