Man raakt zwaar gewond na brand in sociale woonwijk Zedelgem

In Zedelgem is een vijftiger zwaargewond  na een brand in een sociale woonwijk. Het vuur ontstond in zijn woning en verspreidde zich naar 3 andere huizen.

De brand ontstond rond 15u30 in één van de huizen. Het lijkt er op dat de bewoner het vuur zelf aanstak. De hulpdiensten werden verwittigd, maar toen zij aankwamen, had het vuur zich al verspreid naar 3 andere woningen.

De bewoner van het huis waar de brand ontstond is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Waarom hij het vuur aanstak is nog niet duidelijk. De man zou met psychische problemen kampen. Voor de rest vielen er geen gewonden. 

(lees verder onder de foto)

Buurt een tijdlang afgesloten

De brand in de sociale woonwijk bracht heel wat volk op straat. De politie hield iedereen op afstand. De buurt is ook een tijdlang afgesloten voor het verkeer. Het huis waar de brand uitbrak is volledig vernield. De schade aan de andere woningen valt al bij al nog mee.  

Meest gelezen