Opnieuw drugsdealer op heterdaad betrapt in Heist-op-den-Berg

Aan het station van Heist-op-den-Berg kon de lokale politie dinsdagavond voor de tweede keer op een maand tijd een drugsdealer op heterdaad betrappen. Daarna volgde een huiszoeking bij de man, waarbij de politie ook nog verschillende wapens vond. Het gerecht start een onderzoek.

Aan het station van Heist-op-den-Berg heeft de lokale politie dinsdagavond een drugsdeal kunnen verhinderen. Een anonieme ploeg kon een dealer op heterdaad betrappen toen hij drugs wilde verkopen. De verdachte had 12,5 gram cannabis op zak. 

Daarna volgde nog een huiszoeking bij de man. Daar vond de politie ook 3 alarmpistolen, een luchtdrukgeweer, munitie en 4 verboden messen. De man werd verhoord en daarna weer vrijgelaten. Het gerecht is wel met een onderzoek gestart. 

Ook vorige maand werd al een drugsdealer betrapt in het station van Heist-op-den-Berg.

Meest gelezen