OHL

OHL en trainer Marc Brys verlengen samenwerking: "Wil graag deel uitmaken van mooie toekomst"

Oud-Heverlee-Leuven en trainer Marc Brys hebben hun samenwerking vernieuwd tot juni 2024. OHL doet het goed in de eerste voetbalklasse, maar de ambities blijven hoog en die wil Brys graag mee realiseren. 

Marc Brys heeft zijn contract bij OH Leuven verlengd tot 2024. De 58-jarige trainer kwam in juni 2020 aan Den Dreef terecht, waarna hij met OHL mocht promoveren naar de tot 18 uitgebreide 1A. Daarin doen coach en spelers het uitstekend. Na 11 speeldagen staat de club achtste.

Brys wordt algemeen beschouwd als een vakman. Bij al zijn teams levert hij goed werk. Enkele weken geleden kwam Genk nog bij hem uit in zijn zoektocht naar een opvolger voor Jess Thorup. Maar Brys blijft dus bij OHL en verlengt zijn contract, dat oorspronkelijk tot 2022 liep, met twee jaar.  

Ik ben ervan overtuigd dat het einde nog niet in zicht is
Marc Brys, coach OHL

“Ik teken met veel plezier een nieuw contract bij OH Leuven", zegt Brys zelf.  "Onder de impuls van King Power (de eigenaar van de club, red.) heeft deze club al een enorme groei gekend en ik ben ervan overtuigd dat het einde nog niet in zicht is. Ik wil heel graag deel uitmaken van de mooie toekomst die voor OHL in het verschiet ligt.”

Meest gelezen