Mannen veroordeeld voor verkrachting tienermeisjes van 14 en 16

In Turnhout zijn drie mannen veroordeeld voor de verkrachting van twee tienermeisjes. Een twintiger kreeg 3 jaar cel voor de verkrachting van een meisje van 14 jaar. In een andere zaak werden twee mannen veroordeeld omdat ze een meisje van 16 hadden verkracht. Eén van de mannen moet 3 jaar naar de cel, zijn kompaan 40 maanden.  

Een twintiger uit Arendonk is veroordeeld omdat hij een 14-jarig meisje heeft verkracht. Het meisje had de man leren kennen via sociale media. Toen ze afspraken op zijn appartement, dwong hij haar tot seksuele handelingen. Het slachtoffer had hem verschillende keren gezegd dat ze dat niet wilde. De man zei dat hij niet wist dat ze 14 jaar was. Hij is nu veroordeeld tot 3 jaar cel.

En in een andere zaak heeft de rechter twee mannen veroordeeld voor de verkrachting van een meisje van 16 jaar. Ze was de mannen tegengekomen in een nachtwinkel in Vosselaar. De mannen boden haar een lift aan, maar in de plaats daarvan dwongen haar om alcohol te drinken en lachgas te inhaleren. Daarna werd ze door de beide mannen verkracht. Eén van hen, de 19-jarige die de nachtwinkel op dat moment open hield, kreeg 3 jaar cel. Zijn kompaan werd veroordeeld tot 40 maanden cel. 

Meest gelezen