Pixabay

Gentse gluurder veroordeeld voor bezit van oud vlindermes

In Gent moet de man die eerder al werd veroordeeld voor voyeurisme nu ook een boete betalen voor verboden wapenbezit. Bij een huiszoeking 2 jaar geleden werd er een vlindermes gevonden. 

In Gent moet de 43-jarige man die vorig jaar veroordeeld werd tot 30 maand cel met uitstel omdat hij vrouwen begluurd én gefilmd had, nu ook een boete van 800 euro betalen voor verboden wapendracht. De man bewaarde thuis een oud vlindermes. Dat werd door speurders teruggevonden tijdens een huiszoeking naar het voyeurisme. De man had video's gepost op internetfora van vrouwen in de kleedkamers van sportzalen.  Een Nederlands tv-programma bracht de feiten aan het licht. 

De beklaagde bekende dat het mes al twintig jaar van hem was en was bereid om een minnelijke schikking te betalen. Alleen deed hij dat niet, waardoor hij opnieuw terecht stond. Zelf verklaarde hij dat hij die minnelijke schikking nooit heeft ontvangen omdat hij van adres was veranderd. De rechter oordeelde dat de feiten desondanks bewezen zijn.

kasto80

Meest gelezen