Beringse burgemeester Thomas Vints poseert in bloot bovenlijf tegen armoede

In het stadsblad b-magazine is burgemeester Thomas Vints te zien in zijn bloot bovenlijf om armoede onder de aandacht te brengen. In het kader van een actie van theaterhuis “Mals Vlees” zullen de komende dagen nog foto’s met bekende Beringenaren gepubliceerd worden.

Theatercollectief “Mals Vlees” trekt een nieuwe campagne tegen armoede opvallend op gang. “Voor het derde jaar op rij organiseert Mals Vlees een actie voor Open Hart, een armoedeorganisatie uit Paal die zich inzet om acute noden van mensen in armoede te verlichten. Maar eerst zet Mals Vlees een aantal mensen letterlijk in de kou”, zegt de organisatie.

Er gaan nog koppen rollen...

Het theatergezelschap wil samen met de stad Beringen en de handelaars van Beringen-centrum mensen in armoede steunen. “We willen de Beringenaren aansporen om de inwoners die het minder breed hebben, een duwtje in de rug te geven en zo, in deze kille periode, de warmste stad van Limburg te worden. De komende dagen volgen nog nieuwe foto’s met bekende Beringenaren. Er gaan dus nog koppen rollen...", laat Mals Vlees weten.  

De volledige actie zal te zien zijn vanaf 7 december.

Meest gelezen