Radio 2

Postbode vindt dode vrouw op straat in hartje Gent, parket gaat uit van verdacht overlijden

Rond 5.30 uur vanmorgen heeft een postbode in de binnenstad van Gent het lichaam van een vrouw van 32 gevonden. Ze lag op het trottoir in de Notarisstraat. Voorlopig is het nog niet duidelijk hoe ze is omgekomen, maar het parket gaat uit van een verdacht overlijden. 

Een medewerker van Bpost ontdekte het lichaam van de vrouw in de Notarisstraat, een zijstraat van de Vlaanderenstraat in het centrum van Gent. Het gaat om een vrouw van 32 uit Gent, zegt het parket Oost-Vlaanderen.

Het is niet duidelijk of het gaat om kwaad opzet, een val uit een raam of een natuurlijk overlijden. Maar het parket onderzoekt de zaak en spreekt toch van een verdacht overlijden. 

Een wetsgeneesheer kwam ter plaatse, samen met mensen van het plaatsdelictteam en het lab. Er is ook een onderzoeksrechter gevorderd. 

Meest gelezen