Man van 54 uit Bredene steekt 22 autobanden lek uit frustratie over parkeertoestand

In Bredene is een man van 54 opgespoord die sinds mei alles samen 22 autobanden had lekgestoken. Hij deed dat naar verluidt uit frustratie over de parkeertoestand.

Sinds mei zijn in de wijk Bredene-Duinen in Bredene liefst 22 autobanden lekgestoken. Na een doorgedreven onderzoek heeft de politie de dader eindelijk gevonden. Het gaat om een man van 54 uit de buurt.

De man is gisteren gearresteerd en voor verhoor meegenomen. Hij legde volledige bekentenissen af en is na het verhoor vrijgelaten. Hij was niet gekend bij de politie of het gerecht en zal zich op een latere datum voor de rechtbank moeten verantwoorden.

Opvallend: de man stak de banden naar verluidt lek uit frustratie over de parkeertoestand in zijn buurt.

Meest gelezen